2018. aug 08.

Ingyen szállás az economy utasnak? Igen lehetséges

írta: BakancslistaVadász
Ingyen szállás az economy utasnak? Igen lehetséges

stopover_41-1.png
Tudtad, hogy néhány légitársaság fizet akár az economy utasainak is ajándékba hotelt ha beiktatsz egy Stopovert?

 

De mi is az a Stopover? 

Egyszerűen megfogalmazva egy olyan átszállás, ami 24 óránál hosszabb. Mire jó a stopover? Legegyszerűbb megközelítésben plusz úti célt (-okat) lehet beiktatni minimális költséggel. Mindig ki kell fizetni a stopoverünk repteréről az indulási adókat és illetékeket.

Az Etihad Airways minden bizonnyal az egyik legjobb ajánlatot kínálja a Stopover -terén

Abu Dhabi

Ha Economy-n (turista) osztályon utazol és megszakítod az utadat, foglalj Abu Dhabiban két éjszakát és a másodikat az Etihad Airways fizeti.

 

Ha Business osztályon utazol akkor egy teljes éjszakát fizet egy 5 csillagos szállodában, vagy ha első osztályon akkor már 2 éjszaka jár egy 5 csillagos szállodában, nem is beszélve arról, hogy ha a Rezidencián utazol akkor 2 éjszakát ingyen kapsz a Khaleej lakosztályban az Emirates Palaceban.

Singapore Airways.

Singapore légitársaság mindössze 28 euróért kínál egy stopovert Singapurban, ezért a pénzért ad egy 3 csillagos szállodát is (ha egy picit többet fizetsz akkor már akár egy 5 csillagos is lehetséges), továbbá: ingyen használhatod a SIA Hopon buszokat, és ingyenes belépést biztosít jó néhány látnivalókhoz. Például: Múzeumok, állatkert, a vízi kalandparkba (Adventure Cove Waterpark)
Ezzel együtt rengeteg pénzt spórolhatsz meg, hiszen csak a vízi park belépő 35 SGD (kb.22.000.- forint ), vagy a Hop –on busz 19,50 SGD (kb.4100.- forint)
 

Itt tudod foglalni

adventure-cove-waterpark
Szólj hozzá